Cook Islands

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Cook Islands

Proprietate de vânzare în Insulele Cook

Insulele Cook sunt o națiune din Pacificul de Sud, conectată politic la Noua Zeelandă. Cele 15 insule ale sale sunt distribuite într-o zonă întinsă. În cel mai mare, Rarotonga, există munți înghesuiți și Avarua, capitala. La nord, insula Aitutaki are o lagună mare înconjurată de recife de corali și insule mici de nisip. Țara este renumită pentru numeroasele sale locuri de scufundări și snorkelling.

Dacă sunteți în căutarea unei noi proprietăți de vânzare în Insulele Cook, trebuie să știți că există alte 6 insule în arhipelagul de sud și 6 în nord. Unele sunt accesibile cu zboruri interne, altele numai cu barca. Sunt cu adevărat în afara liniilor bătute de turism, pietre mici, unice și atemporale împrăștiate pe 2 milioane de kilometri pătrați de ocean.

Dacă sunteți interesat să cumpărați o proprietate de vânzare în Insulele Cook, Mauke este insula grădinii, iar locuitorii sunt extrem de mândri de grădinile îngrijite ale caselor lor. O insulă surprinzător de frumoasă, cu flori sălbatice cresc peste tot.

Mitiaro este una dintre cele mai frumoase și mai vizitate insule din Pacific, cu o istorie și o cultură distincte, precum și frumoase bazine subterane de calcar și peșteri liniștite. Bucurați-vă de case de țară și multe alte proprietăți de vânzare în Insulele Cook, unde locuiți cu o familie locală, sub un acoperiș tradițional din stuf.

Mangaia este a doua cea mai mare dintre Insulele Cook și cu cele 18 milioane de ani, de asemenea, cea mai veche. Este o insulă de corali care a ieșit din ocean în mii de ani și ascunde peșteri uriașe.

Manuae este situat la aproximativ 100 km sud-est de Aitutaki și magnifica sa lagună poate fi văzută în timpul zborului de la Aitutaki la Atiu. Este o rezervație naturală foarte nelocuită pentru toate păsările marine și broaștele țestoase. Unul dintre cele mai bune locuri în care se caută proprietăți de vânzare în Insulele Cook

Takutea este la doar câțiva kilometri de coasta de nord-est a Atiu. Acest sanctuar al faunei sălbatice este administrat de un fond fiduciar.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 6747

DE VÂNZARE Casă, Cook Islands, Rarotonga, Rarotonga, Rarotonga

739,520.15RON
DE VÂNZARE
Casă

1 m²
Treziţi-vă de la domiciliu dvs. de frumoase şi tradiţionale. Ia-o dimineata inot revigorant. Culcă-te pentru după-amiaza şi ud până la soare! Şi parti...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB